De groene barbeque – prijsactie tot 1 juli!

Om extra te kunnen genieten van de zomer is De groene barbecue van bakplatenkoningin Rukmini Iyer nu tijdelijk in prijs verlaagd. Van spiesjes met ananas, halloumi en munt tot auberginegeitenkaasburgertjes. En van salade met groene asperges tot perziken met amandel en rozemarijn. Snijd de ingrediënten, leg ze op het rooster en laat de barbecue het werk doen!

75 vega en vegan recepten van de BBQ

Je voelt de zomer al in de lucht. Het zal niet lang meer duren voordat we weer heerlijk ‘al fresco’ kunnen eten. En daar hoort de BBQ natuurlijk ook bij! Want wat is er nu lekkerder om ontspannen buiten te koken en te eten? Rukmini Iyer is er in ieder geval dol op; met een glaasje, een fijn gevuld bordje met lekkers, en als het kan goed gezelschap. In De groene barbecue deelt ze 75 nieuwe vega en vegan klassiekers voor op de grill.

Rukmini heeft in haar vorige boeken bewezen dat zij een meester is om met minimale middelen een maximaal effect te creëren. Zij tovert met smaak, textuur en kleur. Al die creativiteit vind je ook terug in De groene barbecue met de lekkerste en origineelste gerechten. Een must-have voor alle Rukmini- én zomerfans. Nieuwsgierig geworden? Blader eens door het inkijkexemplaar.

Rukmini Iyer

Rukmini Iyer is bestselling kookboekenauteur en foodstylist. Ze woont samen met haar partner Tim, hun pasgeboren dochtertje en bordercollie Pepper in Londen. Wereldwijd heeft Rukmini van de bakplaatserie al ruim een miljoen exemplaren verkocht. Overal zijn haar boeken een eclatant succes. Van Rukmini verscheen bij Becht:

De groene bakplaat, De snelle bakplaat, De wereldse bakplaat, De groene barbecue, De zoete bakplaat, De makkelijke bakplaat en India Express

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin een Facebook en Instagram banner, inkijkexemplaar en de covers. Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven.