Becht Eten als de beste

Eten als de beste

Hoera, Hugh Fearnley-Whittingstall is terug! Na het enorme succes van Veg! en Heel veel veg! heeft de Britse tv-kok een nieuw boek. Eigenlijk is hij al twintig jaar bezig om mensen bewuster te laten eten. Maar al die kennis hoe je voor altijd lekker én gezond kunt eten heeft hij nu samengevoegd in één boek! Laat je inspireren door zijn zeven simpele basisprincipes en ga gelijk de keuken in om een van de 100 verrassende recepten te koken én vooral om heerlijk te blijven eten. 


7 basisprincipes om te Eten als de beste!
Maar wat zijn die basisprincipes dan? Het is gelukkig geen opsomming van allemaal dingen die je níet mag eten. Maar focust op een positieve benadering, en met welke voeding je jouw lichaam nou echt een plezier doet (én je smaakpapillen). Denk daarbij aan het onderscheid tussen goede en slechte koolhydraten, aan het loslaten van vetvrees, hoe je goed zorgt voor je darmen en wat dat nou is mindful eten. Met een paar kleine stapjes kom je al een heel eind. Verwissel die witte boterham met kaas door een volkoren platbrood met hummus en paprika. Of grijp wat vaker de  peulvruchten van de plank en koop – als je vlees eet – liever biologisch vlees. Hugh vat al zijn opgedane kennis en feiten over gezond eten samen, zodat je beter snapt wáárom het zo goed is wat je doet. NIeuwsgieriggeworden? Blader eens door het inkijkexemplaar.


Verrassende recepten voor elk seizoen – vis, vlees en vega
Gelukkig blijft het niet bij de 7 basisprincipes. Er volgen namelijk 100 verrassende en inspirerende recepten zodat je meteen deze kennis en goede voornemens in praktijk kunt brengen. Als je proeft hoe lekker gezond eten kan zijn, dan ben je meteen overstag. In het boek vind je ongelooflijke ontbijtjes, snelle lunches, supersalades en ook zoete snacks en hippe drankjes. Naast de heerlijke groente-gerechten, die we natuurlijk van Hugh gewend zijn, kom je deze keer ook enkele vlees- en visgerechten tegen. Wil je wel eens wat uitproberen? Klik op het gratis weekmenu voor een inkijkje. Zo wordt goed voor jezelf zorgen wel heel aantrekkelijk!


Hugh Fearnley-Whittingstall

Hij is bekend van zijn bestsellende kookboeken, maar Hugh Fearnley-Whittingstall doet nog veel meer. Naast meer dan 20 kookseries op TV, waaronder The River Cottage-serie, startte hij ook campagnes in Engeland om een gezondere levensstijl te promoten. Hugh woont met zijn familie in Devon, Zuidwest-Engeland, niet ver van het hoofdkwartier van River Cottage, waar Hugh en zijn team lesgeven en evenementen organiseren. Hugh is een groot voorstander van seizoensgebonden, biologische seizoensproducten en zet zich in om mensen aan gezonder en lekker eten te krijgen.


Mediakit
Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin een Facebook en Instagram banner, het weekmenu, inkijkexemplaar en de covers. Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven.