Rukmini Iyer komt naar Nederland

Chefkok, foodstylist en schrijver Rukmini Iyer, bekend van onder andere de populaire bakplaat-serie, komt speciaal uit Londen naar Nederland voor een bezoek aan haar Nederlandse fans! 

Op zaterdag 13 november is ze van 12-14 uur te zien in het Kookpunt in Rotterdam, waar ze een kookdemonstratie zal geven uit haar nieuwe boek: De zoete bakplaat. Vooraf aan de demonstratie zal Rukmini geïnterviewd worden door Rotterdamse baklegende Sereni Horton (Koekela). Nadat er gekookt en geproefd is, zal er gelegenheid zijn om je eigen bakplaatboek te laten signeren.

Vanaf 16 uur is Rukmini te gast bij Broese in Utrecht waar ze geïnterviewd zal worden door Ronald Giphart. Naderhand is er in de Brasserie een proeverij van twee verschillende hapjes uit het boek De zoete bakplaat. Ook hier zal er gelegenheid zijn tot signeren van haar boeken.

Wil jij er bij zijn? Kijk voor meer informatie over de evenementen in Rotterdam en Utrecht op de desbetreffende websites.

Rotterdam, het Kookpunt | 13 november | 12:00 – 14:00

https://www.kookpunt.nl/evenement/boekpromotie-rukmini-iyer

Utrecht, Broese Boekverkopers | 13 november | 16:00 – 18:00

https://www.broese.nl/agenda/interview-en-proeverij-rukmini-iyer-de-zoete-bakplaat

Kun je 13 november niet, maar wil je Rukmini wel zien koken? Dat kan! Het evenement in Rotterdam zal gefilmd worden en kun je live volgen via deze link: http://budget.live/kookpunt

Zondag 14 november is Rukmini ook te gast bij Venstra Libris Boekhandel in Amstelveen. Hier kun je boeken laten signeren en iets lekkers proeven uit De zoete bakplaat. Hier zal ze vanaf 16:00 aanwezig zijn! (Adres: Stadsplein 102A, Amstelveen).

Nb. De evenementen zijn in het Engels!