De lekkerste kookboeken

Met aantrekkelijke bak- en kookboeken verleiden we je om de keuken in te duiken, of je nu een veganist, broodliefhebber of carnivoor bent. Ook als je een duurzame lifestyle belangrijk vindt of op de hoogte wilt zijn van groene trends, kun je bij Uitgeverij Becht terecht. Al deze boeken vind je bij de (online)boekhandel of kun je bestellen op onze website. Met onze kook- en bakboeken ben je weken zoet! Hier vind je een overzicht van een deel van ons heerlijke assortiment. 

Rukmini Iyer

In de bakplaat-boeken van ovenkoning Rukmini Iyer vind je de allerlekkerste recepten waarmee je in een mum van tijd smaakvolle gerechten op tafel zet. Rukmini’s recepten zijn enorm veelzijdig, voedzaam én bevatten bijzondere smaakcombinaties. Zo krijg je met minimale inspanning maximaal resultaat.

The Green Kitchen

De sfeervolle kookboeken van Scandinavische bloggers David Frenkiel en Louise Vindahl bevatten supergezonde en overheerlijke vegetarische recepten voor iedere dag. Naast recepten vind je ook tips voor een goedgevulde voorraadkast en informatie over gezonde voeding voor het hele gezin.

Receptkaarten

De receptkaarten van Becht zijn praktisch in gebruik, afneembaar én mee te nemen als boodschappenlijstje. Voorzien van een handige standaard, overzichtelijke icoontjes en makkelijke recepten. Met deze receptkaarten wordt koken een fluitje van een cent!

Hugh Fearnley-Wittingstall

In de boeken van Hugh Fearnley-Whittingstall spelen groenten de hoofdrol. Niet alleen voor veganisten of vegetariërs, maar voor iedereen die gezond en lekker wil eten en meer wil afwisselen met groenten bieden zijn boeken vólop inspiratie.

Oma's Soep

Oma’s Soep brengt jong en oud in heel Nederland samen om zo eenzaamheid te overwinnen. Van elk verkocht boek gaat 1 euro naar Stichting Oma’s Soep.

Vega(n) boeken

Op zoek naar vega(n) receptinspiratie? Of wil je een uitdaging en je recepten wat meer (natuurlijke) kleur geven? Bij Becht vind je overheerlijke en gezonde vegetarische én vegan recepten voor elke dag.

Bakboeken

Of je nu zelf brood wil leren bakken, op een luie zondag wat lekkers wil maken of juist een spektakelstuk wil leren maken als een echte meesterbakker: met onze bakboeken ben je weken zoet!

Met aantrekkelijke bak- en kookboeken verleiden we je om de keuken in te duiken, of je nu veganist, broodliefhebber of carnivoor bent. Ook als je een duurzame lifestyle belangrijk vindt of op de hoogte wilt zijn van groene trends, kun je bij uitgeverij Becht terecht. Kijk voor ons hele assortiment eens rond op onze website!