Kookboekenactie t/m 31 december!

Maak van de feestdagen een culinair feest met onze exclusieve kookboekenactie! Van 15 oktober tot 31 december bieden we 25% korting op deze kookboekbestsellers. Of je nu een beginner bent in de keuken of een doorgewinterde chef-kok, we hebben bij Becht kookboeken voor elke smaak en niveau. Van culinaire hoogstandjes tot snelle en eenvoudige recepten, onze collectie biedt voor ieder wat wils. Verwen jezelf of verras je vrienden en familie met de heerlijkste gerechten tijdens de feestdagen! 

Quick + slow

‘The Green Kitchen’ is terug! Met The Green Kitchen Quick + Slow hebben David Frenkiel en Luise Vindahl opnieuw een vegetarisch kookboek vol heerlijke recepten neergezet. Met snelle vegetarische recepten voor doordeweeks en lekkere uitgebreide vegetarische feestmaaltijden voor in het weekend is dit boek perfect voor iedereen. Start je dag met lekkere jam-boekweitrepen en kook ‘s avonds een snelle gezonde pasta met miso en tempé. Heb je meer tijd? Bereid dan heerlijke kimchi-quinoaburgers met frietjes: gegarandeerd een hit. Dit kookboek vol met verrassende recepten is een must-have voor iedereen die van vegetarisch eten houdt.

Bak & relax

Heerlijke hartige en zoete lekkernijen in een handomdraai op tafel zetten? Dat lukt met Bak & relax van Jessica Elliott Dennison. In dit sfeervolle bakboek staan allerlei makkelijke hartige en zoete recepten waarmee je met weinig inspanning én weinig afwas iets heerlijks kan maken. Denk aan knapperige havermoutbroodjes op zondagochtend of een luxueuze vijg-hazelnoot-chocoladetaart voor je gasten bij de thee. Of wat dacht je van een frisse yoghurtcake of een appel-frangipane-galette?

Veggie!

De recepten met groente uit Veg! zijn een megasucces. En nu is er dan ook een speciale, kleine Veg! – 224 pagina’s met recepten met groente in de hoofdrol. Niet alleen voor de vegetariër, maar voor iedereen die wat meer wil afwisselen met groenten is dit een boek vol inspiratie. Deze bijzondere editie bevat een selectie van de beste recepten uit het eerder bij Becht verschenen vegetarische kookboek Veg!.

De makkelijke bakplaat

Makkelijke en smaakvolle gerechten voor in de oven. In het nieuwe kookboek De makkelijke bakplaat van koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer staan maar liefst 75 makkelijke en veelzijdige recepten. Recepten die zich onderscheiden door hun originele smaakcombinaties, slimme hacks en snelle bereiding. Na het succes van De zoete bakplaat en De groene bakplaat is Rukmini Iyer er wederom in geslaagd een kookboek vol heerlijke recepten te creëren.

Oma’s stamp- en stoofpotjes

In Oma’s stamp- en stoofpotjes delen de leukste oma’s en opa’s hun persoonlijke verhalen en authentieke recepten. Waar in Oma’s soep soepen de show stelen, spelen in Oma’s stamp- en stoofpotjes oer-Hollandse stamppotten en stoofpotten de hoofdrol. Wie is er nou niet dol op de stamppot van oma of opa? Van elk verkocht boek gaat er één euro naar stichting Oma’s Soep. Stichting Oma’s Soep brengt jong en oud in heel Nederland samen om zo eenzaamheid te overwinnen.