Dé bakplaat – Limited edition!

In Dé bakplaat van ovenkoningin Rukmini Iyer vind je de 75 allerlekkerste ovenrecepten uit haar kookboeken. Deze limited edition bevat al jouw favoriete bakplaatrecepten die je binnen een mum van tijd op tafel zet. Van jouw favoriete traybake-gerecht uit De snelle bakplaat tot de lekkerste cupcakes uit De zoete bakplaat: al jouw ultieme Rukmini Iyer-favorieten staan in dit kookboek.

Van bietenrisotto tot rabarbervanilletaart: in deze limited edition vind je succesrecepten uit alle bakplaatboeken. Zet snel iets makkelijks op tafel, ontdek nieuwe wereldse smaken, ga voor groen of pak uit met zoet. Van verrassend vega(n), vlees en vis tot zoete én hartige bakrecepten – in Dé bakplaat staat voor ieder wat wils. Meng de ingrediënten, verdeel ze over een bakplaat en laat de oven het werk doen!

Rukmini Iyer

Rukmini Iyer is bestselling kookboekenauteur en foodstylist. Ze woont samen met haar partner Tim, hun pasgeboren dochtertje en bordercollie Pepper in Londen. Wereldwijd heeft Rukmini van de bakplaatserie al ruim een miljoen exemplaren verkocht. Overal zijn haar boeken een eclatant succes. Van Rukmini verscheen bij Becht:

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin een Facebook en Instagram banner, inkijkexemplaar en de covers. Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven.