Het groene kookboek banner

Het langverwachte vervolg op De groene bakplaat!

Op 12 juni verschijnt Rukmini’s nieuwe boek Het groene kookboek. Het langverwachte vervolg op De groene bakplaat. In dit boek vind je – gelukkig – nog steeds bakplaten, maar ook eenpansgerechten, supersnelle pastamaaltijden, handige gerechten met een extra portie als lunch voor de volgende dag, en feestelijke maaltijden die supergeschikt zijn voor etentjes. Een boek dat je van maandag tot en met zondag uit de kast kunt pakken!

Van recepten die 15 tot 30 minuten bereidingstijd hebben – perfect voor drukke (werk)dagen – tot lekkere gerechtjes om te delen en favorieten voor het hele gezin. Denk aan misoboternoedels met tomaat & bosui, pittige mapo tofu met paddenstoelen of hartige taartjes met prei, balsamico & kruidenroomkaas. Alle gerechten zijn met minimale moeite te bereiden en geven een maximaal resultaat. Het groene kookboek is onmisbaar voor iedereen die dol is op makkelijke gerechten vol smaak!

“Aan het einde van een lange werkdag heb ik behoefte aan minimale inspanning en maximaal resultaat. Zo makkelijk als maar kan, maar wel met het gevoel dat er echt iets lekkers op onze borden ligt.” – Rukmini Iyer

rukmini iyer portret

Rukmini Iyer

Rukmini Iyer is bestselling kookboekenauteur en foodstylist. Ze woont samen met haar partner Tim, hun pasgeboren dochtertje en bordercollie Pepper in Londen. Wereldwijd heeft Rukmini van de bakplaatserie al ruim een miljoen exemplaren verkocht. Overal zijn haar boeken een eclatant succes. Van Rukmini verscheen bij Becht:

het groene kookboek omslag

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin een Facebook en Instagram banner, inkijkexemplaar en de covers. Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven.