Het slowcooker-boek – makkelijk en veelzijdig!

Als oprichter van het superpopulaire platform OhMyFoodness weet Sabine als geen ander hoe je een lekker gerecht op tafel zet. Of je nu houdt van Oer-Hollands of liever experimenteert met gedurfde smaken: met Het slowcooker-kookboek zet je samen met behulp van je slowcooker gegarandeerd een heerlijke maaltijd op tafel.⁠

80 makkelijke en veelzijdige recepten

Koken met een slowcooker; de laatste jaren is de populariteit van dit apparaat enórm toegenomen. Sabine Koning is al fan vanaf het eerste uur. In 2013 publiceerde ze het allereerste slowcookerrecept op haar website Ohmyfoodness.nl.

Sindsdien zijn er vele recepten bijgekomen en vanaf volgende week is er dan eindelijk een naslagwerk dat iedere slowcookereigenaar in zijn/haar bezit zou moeten hebben: Het slowcooker-boek. Je vind in dit kookboek niet alleen 80 makkelijke recepten voor elke dag, maar ze legt je ook uit hoe een slowcooker precies werkt, hoe het zit met energieverbruik, slowcooker-hacks en nog veel meer!

In dit fijne kookboek deelt ze originele dinerrecepten, van de welbekende stoofpotjes tot pasta’s, wereldgerechten en klassieke AGV’tjes. Maak bijvoorbeeld een klassieke rendang (of maak ‘m vega!), bereid overheerlijke BBQ pulled pork taco’s of geniet van slowcooked zalm met dille.

Nieuwsgierig geworden?

Blader eens door het inkijkexemplaar.

Sabine Koning

Als oprichter van het superpopulaire platform OhMyFoodness weet Sabine als geen ander hoe je een lekker gerecht op tafel zet. Ze staat fulltime in de keuken, reist anders de wereld over en houdt van fotograferen. Wil je meer zien van Sabine?

Volg haar op social voor meer receptinspiratie!

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin twee receptbeelden, auteursportret, inkijkexemplaar en de covers. Vergeet ons en Sabine (@ohmyfoodnessnl) niet te taggen op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven.