‘La vita è dolce’: het leven op z’n allerzoetst

In La vita è dolce neemt Letitia Clark je mee naar het zonnige Italiaanse dorpsleven. Met dit prachtige bakboek maak je de lekkerste Italiaanse zoetigheden voor elke gelegenheid: van koekjes en cakejes tot desserts en taarten. Elk recept is authentiek van smaak maar met een eigentijdse knipoog en belooft een unieke smaakexplosie. Buon appetito!

In Italië is het leven zoeter dan zoet. Dat bewijst La vita è dolce met heerlijke zoete baksels uit het zonnige Italië. Serveer bijvoorbeeld klassieke amaretti bij de koffie en zet een omgekeerde yoghurttaart met citrus en Campari op tafel. Tover gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je gasten met de perfecte tiramisù of kies voor cappuccino-panna cotta met espressokaramel. Hieronder vind je een voorproefje van de recepten.

Italiaans op z'n allerzoetst

Het leven is zoeter dan zoet. En dat illustreert Letitia zelf het best. Ze schrijft in haar voorwoord: ‘Dit is wat ik weet: elke dag van ons leven wordt onderbroken door een paar onmiskenbare hoogtepunten – namelijk steeds wanneer we iets gaan eten. En de momenten waarop we iets zoets eten, zijn vaak de fijnste van allemaal’.

Dit boek is dan ook een ode aan zoete lekkernijen geïnspireerd op de Italiaanse keuken, die je allemaal in je eigen keuken kunt maken en opeten, of die je aan anderen cadeau kunt geven.

Dolce come l’amore! La Vita è Dolce is een zoeter dan zoet eerbetoon aan de Italiaanse keuken, vol verleidelijke recepten en sfeervolle foto’s van koekjes, taarten en toetjes voor een vleugje dolce vita aan je eigen keukentafel.’ – Saskia Balmaekers, Ciao Tutti

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin een inkijkexemplaar, persbeelden en omslagen. Vergeet ons niet te taggen op op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven.