Makkelijk op z’n best met Rukmini!

In het nieuwe kookboek De makkelijke bakplaat van koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer staan maar liefst 75 makkelijke en veelzijdige recepten. Recepten die zich onderscheiden door hun originele smaakcombinaties, slimme hacks en snelle bereiding. Na het succes van De zoete bakplaat en De groene bakplaat is Rukmini Iyer er wederom in geslaagd een kookboek vol heerlijke recepten te creëren.

Makkelijk op z’n best!
De gerechten zijn – zoals we van Rukmini gewend zijn – gemaakt met origineelste en lekkerste smaakcombinaties. En net als bij haar vorige bakplaat-boeken geldt hier: minimale inzet en maximaal resultaat. In elk hoofdstuk staat één ingrediënt centraal (ongeveer de helft van de recepten is trouwens vegetarisch) en ook een aantal heerlijke zoete baksels zijn weer in het kookboek te vinden.

Haar concept ‘Laat de oven’ het werk doen is een enorme hit. Zeker als je thuiskomt na een lange dag werk is het fijn om wat ingrediënten te snijden, in de oven te doen en alvast de tafel te dekken voordat tot je heerlijke maaltijd klaar is. Haar nieuwste kookboek De makkelijke bakplaat borduurt ook verder op dit beproefde concept.

Laat de oven het werk doen

Net als bij de vorige vijf boeken van haar hand (want ja, dit is al het zesde deel in deze supersuccesvolle reeks kookboeken) volgt Rukmini ook hier de gouden combinatie: namelijk zo’n 10 minuten de ingrediënten snijden en daarna fijn iets anders gaan doen terwijl de oven al het werk doet en de heerlijke smaken vermengt tot een lekkere en gezonde maaltijd. Handig na een lange dag, tijdens het spitsuur als iedereen weer hongerig thuiskomt, want dan kom je meestal toch handen en ogen te kort.

Klik hier voor een inkijkexemplaar.


Mediakit
Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen hebben we zonnig materiaal laten maken. Een mediakit met daarin een Facebook en Instagram post, een auteursportret van Rukmini, een inkijkexemplaar en het omslag in 2 en 3D. Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven en gebruik de hashtag #demakkelijkebakplaat!