Geen keuken is compleet zonder Rukmini’s kookboeken!

De super succesvolle bakplaatserie van Rukmini Iyer behoeft eigenlijk geen introductie meer. Iedereen heeft wel een keertje kennisgemaakt met haar onvolprezen smaakcombinaties, de snelle bereidingswijze en de uitvoering waar eigenlijk bijna niks aan mis kan gaan. Want zeg nou zelf: 10 minuten wat ingrediënten snijden en vervolgens de oven het werk laten doen, is toch een sublieme vondst?

Het succes van de bakplaten-serie

Er zijn wereldwijd al meer dan 2 miljoen exemplaren van Rukmini’s kookboeken verkocht! De gerechten in al haar boeken zijn – zoals we van Rukmini gewend zijn – gemaakt met origineelste en lekkerste smaakcombinaties. En het mooiste is: minimale inzet en maximaal resultaat. De oven doet al het werk voor je.

In haar nieuwste boek, De makkelijke bakplaat, staan maar liefst 75 makkelijke en veelzijdige recepten. Recepten die zich onderscheiden door hun originele smaakcombinaties, slimme hacks en snelle bereiding. Na het succes van De zoete bakplaat en De groene bakplaat is Rukmini Iyer er wederom in geslaagd een kookboek vol heerlijke recepten te creëren.

Rukmini magazine

Binnenkort verschijnt er een magazine special volledig in het teken van Rukmini en haar recepten! In Rukmini’s bakplaat vind je een selectie van haar favoriete recepten, tips voor de beste keukentools en een interview met Rukmini Iyer. Ook staan er oude vertrouwede recepten uit de Bakplaten-serie in met een twist van bekende Nederlandser, namelijk Rutger van den Broek, Ramon Brugman, Karin Luiten, Yvette van Boven, Yvon Jaspers, Jonah Freud, Julius Jaspers en Danny Jansen.

Rukmini’s bakplaat ligt vanaf 28 mei bij jou in de supermarkt en kantoorboekhandel!

Volgende boek géén bakplaatboek

Het volgende kookboek van Rukmini wordt géén bakplaat-boek! Maar je hoeft je geen zorgen te maken: veel van de gerechten zullen nog steeds heel snel en makkelijk in de oven te bereiden zijn. Rukmini vertelt:

“Het wordt weer een kookboek, maar géén bakplaat-boek. Het heet ‘India Express’, en er staan simpele Indiase doordeweekse gerechten in. Ik heb veel inspiratie opgedaan vanuit huis en vraag mijn moeder heel veel om advies, haha. Het wordt echt zo leuk en lekker!”

Het nieuwe boek van Rukmini, India Express, is nu overal verkrijgbaar!

India Express

Tips & tricks van Rukmini op YouTube:


Mediakit
Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen hebben we zonnig materiaal laten maken. Een mediakit met daarin een Facebook en Instagram post, een auteursportret van Rukmini en het omslagen in 2 en 3D. Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven en gebruik de hashtag #ruminisbakplaat