‘The Green Kitchen’ is terug!

Dit is alweer het zesde vegetarische kookboek van het succesvolle Scandinavische bloggersduo David Frenkiel & Luise Vindahl (hij is Zweeds, zij Deens). Hun eerder boeken waren allemaal grote internationale successen zoals The Green Kitchen, Little Green Kitchen, The Green Kitchen at home. Dat laatste boek was ooit kookboek van het jaar. 

Met Quick + Slow zetten David & Luise vooral in op de ingrediënten die veel smaak toevoegen. Zo kun je op drukke dagen in zo min mogelijk tijd iets lekkers en voedzaams op tafel zetten. Terwijl je voor een speciale gelegenheid of in de weekenden – als er meer tijd is – je juist de tijd kunt nemen om jezelf te verliezen in het hele proces van boodschappen doen, snijden, proeven en ‘from sratch’ een heerlijke uitgebreide maaltijd maken. In dit boek vind je ruim 100 recepten die je zowel op de drukke dagen als in de relaxte weekenden veel inspiratie geven voor elk moment van de dag. Alle recepten zijn vegetarisch en vaak worden er suggesties gegeven om het vegan te maken. En wat altijd opvalt aan de boeken van The Green Kitchen is de prachtige fotografie van David zelf.

David Frenkiel en Luise Vindahl

David + Luise starten ruim 13 jaar geleden met hun blog Green Kitchen Stories waarin ze hun eigen reis met vegetarisch eten wilden bijhouden. Het stel heeft opgroeiende kinderen en onlangs zijn ze van Stockholm voor Kopenhagen verhuisd voor de studie verloskunde van Luise. Een druk bestaan dus terwijl ze wel lekker, gevarieerd en gezond willen blijven eten. Inmiddels zijn ze drie kinderen, zes boeken, twee apps en een internationale community verder. En nog altijd delen ze graag hun spannende smaakcombinaties en hun prachtige beelden.

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen hebben we zonnig materiaal laten maken. Een mediakit met daarin een Facebook en Instagram post, een auteursportret van Louisa en David, een inkijkexemplaar en het omslag in 2 en 3D. Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven en gebruik de hashtag #bechtnl en #gkstories!