‘Thuis Best’ van Leonie Hendrikse en Froukje de Both is verschenen!

Creëer jouw droominterieur met de hulp van Leonie Hendrikse en Froukje de Both in ‘Thuis Best’, een boek bomvol inspirerende interieurfoto’s en praktische tips. Leonie als top-interieurdesigner en Froukje als interieurliefhebber weten precies hoe jij je huis kunt inrichten in een stijl die bij jou past.

The big day! Vanochtend kregen Leonie Hendrikse en Froukje de Both het eerste exemplaar van hun eigen boek ‘Thuis Best’ in handen van niemand minder dan hun lieve vriendin Patty Brard. Daarna gingen Leonie en Froukje zelf op pad om het boek cadeau te doen aan een aantal van hun dierbare vrienden. Bekijk hier de enthousiaste eerste reacties van Lieke van Lexmond, Leco van Zadelhoff, Tanja Jess, Bridget Maasland en Isa Hoes op het schitterende nieuwe interieurboek ‘Thuis Best’!

Interieurinspiratie

Laat je inspireren door hun kennis en ideeën en werk stap voor stap toe naar een persoonlijk interieurplan. Door heartmapping-oefeningen en het maken van een vision board leer je naar je hart te luisteren om jouw huis in te richten in jouw persoonlijke, unieke stijl. Ook kun je volop inspiratie opdoen door een exclusief kijkje binnen bij vier bekende Nederlandse vrouwen: saxofonist Candy Dulfer, fotograaf Micky Hoogendijk, presentator Geraldine Kemper en architect Francine Houben.

‘Niets is fijner dan het gevoel van thuis. Laat je inspireren door Leonie en Froukje. Maak keuzes vanuit je hart. Durf te schuiven. Speel met kleuren en materialen. Voeg persoonlijke herinneringen toe, en maak er bovenal altijd jouw Thuis Best van.’ – Patty Brard

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin een inkijkexemplaar, omslagen, auteursportretten en een filmpje waarin Leonie en Froukje uitleggen wat dit boek zo bijzonder maakt. Vergeet ons niet te taggen op op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven.