Becht De groene bbq

Vier de zomer met De groene barbecue!

Je voelt de zomer al in de lucht. Nog even en we kunnen weer naar buiten om lekker te kokkerellen op de barbecue. Want wat geeft nog meer dat eindeloze zomer-gevoel dan koken én eten in de buitenlucht? Rukmini Iyer is er dol op. In De groene barbecue deelt ze 75 van de lekkerste vega en vegan gerechten voor op de barbecue. 

Banner-mooi-weer-menu-1080x1080px

Ananas-halloumispiesjes, frispittige maiskoekjes en zwartebonenburgers
De gerechten zijn – zoals we van Rukmini gewend zijn – gemaakt met origineelste en lekkerste smaakcombinaties. En net als bij haar vorige bakplaat-boeken geldt hier: minimale inzet en maximaal resultaat. Dus het is en blijft simpel: snij de ingrediënten, leg ze op het rooster en laat de barbecue het werk doen. Met recepten van borrelhapjes tot frisse salades met gegrilde groenten en van vullende hoofdgerechten tot verslavende dessert met vers fruit en ideeën voor een barbecue to go. Zo breng je de zomer op je bord! Klik hier om het gratis ‘mooi weer-menu’ te bekijken voor een voorproefje. Vergeet niet je gerecht op socials te delen met #degroenebbq!

Laat de barbecue het werk doen
De naam Rukmini Iyer komt je misschien al bekend voor. Ze is de auteur van de mega succesvolle bakplaat-serie: De groene bakplaat. De snelle bakplaat en De wereldse bakplaat. Van deze serie zijn inmiddels al 70.000 exx verkocht! Haar concept ‘Laat de oven’ het werk doen is een enorme hit. Zeker als je thuiskomt na een lange dag werk is het fijn om wat ingrediënten te snijden, in de oven te doen en alvast de tafel te dekken voordat tot je heerlijke maaltijd klaar is. Haar nieuwste kookboek De groene barbecue borduurt verder op dit beproefde concept. Installeer je in het zonnetje, met iets lekkers te drinken en een snijplank en gewapend met een goede tang en de gerechten rollen bijna als vanzelf een voor een van je grillrooster af. Klik hier voor een inkijkexemplaar.


Mediakit
Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen hebben we zonnig materiaal laten maken. Een mediakit met daarin een Facebook banner, Instagram  posts (ook voor de groenste vader!), het filmpje en de covers. Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven en gebruik de hashtag #degroeneBBQ!