Word meesterbakker met Zoets van Zeinab!

In dit prachtige én praktische bakboek laat Zeinab, bekend van Heel Holland Bakt, je zien hoe je gemakkelijk zelf ware showstoppers kunt maken. Met behulp van stap-voor-stapinstructies en smaakvolle basisrecepten voor cakes en vullingen helpt ze jou op weg om de lekkerste taarten samen te stellen, op te bouwen én met zelfgemaakte zoetigheden te decoreren. Naast klassieke taartrecepten komen ook haar Kazachse en Iraakse roots terug in dit bakboek.

Met Zoets van Zeinab word jij een echte meesterbakker. Zo leer je te experimenteren met allerlei smaakcombinaties aan de hand van Zeinabs handige smaakpalet en creëer je de ultieme showstoppertaart. Maak Zeinabs beproefde taartcombinaties, zoals haar welbekende honingtaart of heerlijke banaan-dadeltaart, óf gebruik het handige smaakpalet en experimenteer zelf met smaken die jij lekker vindt voor oneindig veel bakplezier! Leer onder andere hoe je je taart strak afsmeert, decoreert met een chocolade-drip en versiert met een toefjesrand – met dit bakboek heb je alle tools in handen om de meest spraakmakende taarten te maken.

Heel Holland Bakt finale

Zeinab (spreek je uit als Zeeneb) Alhashime-Bakker bakt al van jongs af aan met veel plezier, voor vrienden, familie en haar man. Na het maken van haar eerste grote en uitgebreide verjaardagstaart voor haar schoonbroertje, wist ze: dit smaakt naar meer! Sindsdien heeft ze in de finale van Heel Holland Bakt gestaan, geeft ze bakworkshops en schreef ze dus haar eerste bakboek: Zoets van Zeinab.

Wil je meer van haar prachtige baksels zien? Volg haar ook op Instagram!

@zeinabsbakery

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen hebben we zonnig materiaal laten maken. Een mediakit met daarin een auteursportret van Zeinab, een inkijkexemplaar en het omslag in 2 en 3D. Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven en gebruik de hashtag #bechtnl en #zoetsvanzeinab!