Het kleurrijkste vegan kookboek!

Na het succes van Vegan soul food én Vegan party food is Jason Tjon Affo nu terug met een derde boek: Vegan rainbow food. In dit kleurrijke vegan kookboek leer je gezond te koken met alle kleuren van de regenboog. Het concept is als volgt: door allerlei ingrediënten te gebruiken die van nature andere kleuren hebben (denk aan aarbeien voor rood, pompoen voor orange en biet voor blauw/paars), laat Jason zien hoe een voedzame maaltijd kunt maken die er ook nog eens prachtig uitziet! Vegan, kleurrijk en superlekker.

Jason’s favoriet
We vroegen Jason in een interview om een gerecht te kiezen uit zijn nieuwe boek Vegan rainbow food wat iedereen absoluut moét proberen. Zijn antwoord? Het miso, knoflook en spinazie flatbread. Dit zou hij zelf elke dag wel kunnen eten. Snel proberen dus! 🌈🌿

Jason Tjon Affo staat bekend om zijn unieke en kleurrijke recepten en fotografie, die hij toont op zijn blog en Instagram ‘The Indigo Kitchen’. Zijn eerste kookboek, Vegan soul food, werd bekroond tot het beste vegan kookboek van het jaar 2020 door LekkerVega. Wil je het hele interview met Jason lezen? Kijk dan hier!

Mediakit
Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen hebben we zonnig materiaal laten maken. Een mediakit met daarin een Facebook en Instagram post, een auteursportret van Jason, een inkijkexemplaar en het omslag in 2 en 3D. Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bechtnl) en op Facebook (Uitgeverij Becht) zodat we je een shoutout kunnen geven en gebruik de hashtag #theindigokitchen!

‘De prachtige, wereldse gerechten van Jason zijn zo kleurrijk! Dit betekent dat je veel variatie in voedingsstoffen binnenkrijgt én het eten ervan een feestje is. Enjoy!’ – Rens Kroeskookboekenauteur en blogger